Kun vaara vaanii kaikkialla, pysy hereillä ja
suojele omaisuuttasi!

Oletko jo rekisteröitynyt?

5 heimoa, 5x nopeus,
loputtomasti haastetta.

Parhaat puolet molemmista

Onko valinta vaikeaa? Uuden vuoden spesiaali yhdistää parhaat puoletmolemmista peliskenaarioista.Klassinen Travian-kokemus kera Maailman ihmeiden saa rinnalleen suositun vuosispesiaalin ominaisuuden: sairaalan.

Tämä uusi rakennus tuo uusia käänteitä peliin, ja mahdollistaa kaatuneiden joukkojen herättämisen henkiinja varmistaa, ettei taistelutantereelta tarvitse koskaan poistua.

Sinun heimosi – sinun strategiasi

Se ei olisi erityinen ilman viittä heimoa. Kauan odotetut kaksi uutta heimoa liittyvät mukaan Travianin maailmaan – ja ne ovat täällä jäädäkseen.

Nopeat hunnit ja uupumattomat egyptiläiset mahdollistavat uudet strategiat ja syvemmät yhteisvoimat liittoumassasi. Iske ja juokse käyttäen nopeaa ratsuväkeä tai rakenna talouden veturi. Valinta on sinun!

100% adrenaliinia

Silmänräpäys, ja menetät sen. Uuden vuoden spesiaalissa, rakennat, suunnittelet ja taistelet viisinkertaisella nopeudella!

Heitä tuo nopeus mukaan jo ennestäänkin monipuoliseen ainutlaatuisten ominaisuuksien valikoimaan, ja saat sellaisen version Travian: Legendsistä, jonka hallitsevat vain kaikkein kyvykkäimmät pelaajat. Tämä on täydellinen haaste jonka ottamalla voit todistaa voittavasi missä tahansa.

Luotu pelattavaksi – jo 15 vuoden ajan

Jokainen uusi Travian: Legendsin spesiaali on teidän, yhteisömme luomus. Kiitos palautteenne, olemme parantaneet peliä ja luoneet uusia ominaisuuksia – jotka on räätälöity toiveittenne mukaan. Tämä uuden vuoden spesiaali on ennen kokematon haaste.

Kirjaudu nyt ja tapaamme taistelukentillä!

Mielestäni tärkein Travianin ominaisuus on siinä, että luot ystävyyssuhteita ympäri maailman.
Olen saanut oikeita ystäviä tämän pelin myötä ja pidän siitä miten peli kehittyy, sillä se kannustaa minua kehittymään joka päivä!
Paras Travian-muistoni on syy, jonka vuoksi pelaan edelleen kymmenen vuotta myöhemminkin: ihmissuhteet ja tosielämän tuttavuudet, jotka olen saanut Travianin myötä.
Olen pelannut Traviania 10 vuotta, ja toivon että voisin pelata sitä vielä 60-vuotiaanakin. Olen nyt 32.
Jokainen Travianin muisto kuuluu myös hyville ystävilleni. Hyvää 15-vuotissyntymäpäivää!

Viekkaat voittavat – gallialaiset

Enemmän kuin vain aloittelijoiden heimo, gallialaisilla on useita puolustuskeinoja ja nopeita ryöstötaktiikoita.

Monipuolinen heimo

Viisinkertainen pelinopeus tarkoittaa pelin aloittamista heti suurella vaihteella. Kuka muu sopisi tähän paremmin, kuin se heimo, jonka vahvuus on aina ollut nopeus?

Neuvokkailla gallialaisilla on enemmän temppuja takataskussaan kuin vain ansat ja muurit. Kun aika on kortilla, heimo joka vaatii vähemmän ajankäyttöä saattaa hyvinkin selviytyä voittajana. Ja kun ajoitus on oikea, voit siirtyä hyökkäyskannalle.

Joukot

Heti alusta lähtien, gallialaisten Falangi voi puolustautua mitä tahansa hyökkääjää vastaan. Se on tehokas puolustautumaan jalkaväkeä vastaan, ja vieläkin vahvempi kun vastassa on hyökkäävä ratsuväki. Mutta gallialaiset loistavat erityisesti omalla ratsuväellään, joka ratsastaa nyt viisi kertaa nopeammin. Druidiratsastajien armeijalla, voit tukea liittoumaasi hetkessä. Ja kun kyse on ryöstöretkistä, pelin nopein yksikköTeutateen salama – matkaa nyt totisesti salaman nopeudella.

Galleria

Maailmanihme Uusi
Käyttöliittymä
Experttien
strategia
Optimoidut
grafiikat
Sinun
suurin
saavutuksesi
Strategia
peli

Oletko jo rekisteröitynyt?